Abiant Podium

Ook dit jaar, 2018, organiseren wij weer een Open Podium op het zgn. Abiant-Podium (vernoemd naar de hoofdsponsor van het Veenhoopfestival) voor aanstormend talent en artiesten die nog niet zijn (h)erkend door het grote publiek.

Vorig jaar won de band ”All Over Again” en die staan dus mooi dit jaar op het hoofdpodium van 2018.

Wil jij met jou band/act optreden op het Veenhoop Festival én kans maken volgend jaar opgenomen te worden in de line-up voor het hoofdpodium? Geef je dan op zodra dit kan en bekend wordt gemaakt via deze site en ook op FaceBook!

Aanmelden kan tot 1 juni a.s. via info@veenhoopfestival.frl.

Wij worden graag verrast door een demo of een link naar YouTube om de afzenders te kunnen te beoordelen.

De inzenders krijgen voor 15 juni bericht of ze door de selectie zijn gekomen.